Pagina's

 

Content Marketing

Social Media Strategieën & Online Marketing

Onderzoek

Onderzoek laat zien wat de vraag-, doel- en probleemstelling is. De basis om verder te ontwikkelen.

Strategie & Concept

Een goede strategie geeft antwoord op de onderzoeksvraag en vormt de leidraad voor de conceptontwikkeling en het productieproces.

Contentcreatie

Passende content die aansluit bij de strategie, doelstellingen en doelgroep met behulp van video, animatie, fotografie, grafische vormgeving of virtual reality oplossingen.

Uitvoering & nazorg

De marketingstrategie wordt toegepast en waar nodig bijgesteld. Online marketing staat nooit stil. Er is altijd ruimte voor verbetering.

Onderzoek

Met dit proces wordt de onderzoeksvraag en probleemstelling vastgesteld. Correct onderzoek is de basis voor een effectief marketingplan of social media strategie om resultaten te behalen.
Een strategie en concept worden accuraat afgestemd op doelstellingen. Onderzoek laat zien waar, wanneer en op welke manier dit het best aansluit bij de boodschap en doelgroep.

Brancheonderzoek

Marktonderzoek

Organisatie analyse

Concurrentie analyse

Marktet fit

Marketing analyse

Strategie & Concept

Kijkend door de ogen van de doelgroep. Waar kan content worden verbeterd en welke reactie moet er ontstaan? Er wordt hierbij aandachtig geluisterd naar de opdrachtgever voor waardevolle inzichten en feedback.
Op welke wijze wilt een bedrijf, product of dienst zich presenteren en met welk imago? Do’s & dont’s uit het onderzoek worden besproken om een passende uitstraling voor uw content te creëren dat zorgt voor herkenbaarheid.

Marketingstrategie

Conceptontwikkeling

Marketingjaarplan

Contentcreatie

Tijdens de productie zien we de eerste resultaten van het voorbereidend werk. De productiedagen zijn passend bij de opdracht met een duidelijk plan van aanpak en heldere communicatie.
Alles in één lijn met de huisstijl en andere aandachtspunten uit de conceptontwikkeling. In de edit suite worden met de nabewerking de puntjes op de i gezet.

Video

Fotografie

Animatie 2D/3D

Grafisch ontwerp

Interactief

VR 360° content

Uitvoering en nazorg

Met een communicatieplan om het interne beleid duidelijk te formuleren instrueren wij uw werknemers. De doelgroep blijft in beweging en daarom ook uw marketingstrategieën. Wij kijken mee en ondersteunen waar nodig.
Wij geloven in klantondersteuning, maar niet in het extern laten bijhouden van uw social media. Voordelen intern; sneller schakelen, affiniteit met het product of de dienst, meer kennis en vraagstukken worden eerder behandeld.

Communicatieplan

Periodieke analyse

Klantondersteuning

Terugbelverzoek

Bel direct voor een oriëntatiegesprek.
Vrijblijvend advies op maat.