Pagina's

 

Content Marketing

Social Media Strategieën & Online Marketing

Onderzoek

Onderzoek laat zien wat de vraag-, doel- en probleemstelling is. De basis om verder te ontwikkelen.

Strategie & Concept

Een strategie geeft antwoord op de onderzoeksvraag en vormt de leidraad voor de conceptontwikkeling en het productieproces.

Contentcreatie

Content die aansluit bij het onderwerp met behulp van video, animatie, fotografie, grafische vormgeving of virtual reality oplossingen.

Uitvoering & nazorg

Marketingstrategieën uitvoeren met een intern beleid en waar nodig bijstellen. Online marketing staat nooit stil.

Onderzoek

Marktonderzoek is de basis voor een content marketingplan waarmee strategieën en concepten worden afgestemd op de doelstellingen. Het onderzoek laat onder andere zien waar, wanneer en op welke manier toekomstige klanten te benaderen zijn.

Brancheonderzoek

Klantenonderzoek

Concurrentie analyse

Strategie & Concept

Op welke wijze wilt een bedrijf, product of dienst zich presenteren? Do’s & dont’s uit het onderzoek worden besproken om content te creëren dat zorgt voor een duidelijke boodschap die de doelgroep bereikt. Er wordt aandachtig geluisterd naar de opdrachtgever voor waardevolle inzichten en feedback.

Marketingstrategie

Conceptontwikkeling

Marketingjaarplan

Contentcreatie

Tijdens de productie worden de eerste resultaten zichtbaar. De productiedagen zijn passend bij de opdracht met een duidelijk plan van aanpak. De huisstijl en andere aandachtspunten komen op één lijn te staan met de nabewerking in de edit suite.

Video

Fotografie

Animatie 2D/3D

Grafisch ontwerp

Interactief

VR 360° content

Uitvoering en nazorg

Een communicatieplan stuurt het interne beleid aan. De doelgroep blijft in beweging en daarom ook uw marketingstrategieën. Wij kijken mee en ondersteunen waar nodig. Voordelen van een intern beleid zijn; sneller kunnen schakelen, meer affiniteit met het product, de dienst en doelgroep.

Communicatieplan

Periodieke analyse

Klantondersteuning